jueves, 12 de mayo de 2011

El Periode d'adaptació

A l'assignatura d'educació socioemocional, hem treballat diversos tema que es poden tractar a l'educació infantil a partir de l'utilització d'un recurs específics.

El meu grup i jo, hem elegir el periode d'adaptació i el conte d'en Frederick, unr atolí que arriba nou a un grup i no comparteix les mateixes característiques que el grup i li costa adaptar-se.

Per fer aquesta pràctica, primer hem realitzat un power point explicant la part teòrica que correspon al peridode d'adaptació per així ajudar a les companyes a entendre aquest procè´s que encara no haviem treballat a cap assignatura.

Una vegada explicada la part teòrica hem realizat la escenificació del conte de Frederick a partir d'una titelles fetes per nosaltres mateixes que han quedat molt mones!!


Aqui us posaré el link per accedir al power point.(No he trobat la manera per a que pugui sortir directament a l'entrada, encara no soc experta en blogs jajajaj)
Ssi aconsegueixo alguna foto del dia de la representació la penjaré.

http//www.slideshare.net/colorines1/power-perode-dadaptaci-treball-final-educaci-socioemocional-ana-estefania-i-erika-7941468

No hay comentarios:

Publicar un comentario