domingo, 19 de febrero de 2012

Demá és el gran dia!!


Després d'uns quants de mesos, a la fi arribat el dia!! Demà començ les pràctiques a l'escoleta de Fort de elau!! quina il·lusió!!!

Tinc moltes ganes, després de molt d'esforç per poder arribar aquí, adaptar-me al canvi, fer més assignatures... saber que demà ja és el dia en fa sentir molt satisfeta amb jo mateixa! he aconseguit el meu objectiu, i esper seguir així.

La setmana passada vaig anar amb la meva companya Erika a fer el primer contacte amb les mestres referents i amb els infants, ella estarà al grup de nadons i jo amb els infants d'un any, va ser genial, vaig estar dues hores i va ser com 10min, em va passar volant i això és senyal que vaig estar molt bé tant a l'ambient aula , com amb la mestra.

Les primeres impressions i expectatives van ser molt positives, però demà serà el gran dia, el dia en el qual començaré una etapa molt important de la carrera però també important per el meu procés d'aprenentatge, seran mesos de molta feina, de fer front a noves situacions, de possiblement moments de molt d’estrès, però sobretot seran mesos de aprendre i de posar en pràctiques cadascuna de les competències personalment, fent la feina el més bé possible.

Durant aquest mesos intentaré dur el bloc al dia(sempre ho dic, i mai ho faig), però formarà part dels meus objectius a complir jejeje. Crec que és necessari plasmar tot el que em vagi passant tant acadèmicament com anímicament durant aquests mesos, aprenentatge nous, coses a millorar...us mantindré informats!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario