martes, 22 de febrero de 2011

Els fillets/es aprenen més d'allò que veuen que d'allò que volem que aprengin...

Avui he pensat pensar aquest video, ja m'ho han possat en diferents ocasions i em sembla un video super important el qual fa pensar i reflexionar sobre aquelles actituds que tenim davant dels fillets/es.



En ocasions creim que els estem educant bé, però educar bé no nomès és explicar-lis com han de fer les coses correctament, sinó també demostrar com es fan.Com a futures mestres hem d'evitar allò que es diu "curriculum oculto" hem de ser transparents i demostrar les nostres paraules amb fets.Un fillet/a ha de veure que allò que li explicas com algu positiu tu també ho compleixes, sinó la nostra labor es destrueix de sobte.



Sempre hem de recordar que els fets i les parules han d'anar relacionats, sobretot en l'educació dels més petits, ja que será la seva primera base de coneixement.




Espero que us agradi.









1 comentario:

  1. M'agrada molt aquest vídeo pel que transmet, s'ha de dir que moltes vegades aquest curriculum ocult és el que per desgràcia més pes té, i hem d'anar molt en compte, ja que sense voler molts cops podem tranmetre alguns aspectes o coneixements que no són "adequats", el món de l'educació i la tranmisió de coneixements va molt més enllà de la repetició dels rols actuals o dels coneixements dels llibres, els mestres tenim un paper important a dins tot això...

    uiii em pens que no se si m'he explicat prou bé, esper que s'entengui jejej

    ResponderEliminar