jueves, 24 de noviembre de 2011

Una experiència fantàstica!



Aquesta setmana hem començat a posar en pràctica el escenaris dissenyats a l'assignatura d'Estratègies d'Intervenció Educativa I. El projecte consisteix en dissenyar quatre escenaris diferents amb el mateix material natural elegit, en el nostre cas, el cafè, i anar canviant en les diferents sessions els materials complementaris i l'organització de l'escenari. A la vegada aquest projecte va complementat amb el projecte d'observació que hem de realitzar a l'assignatura de observació i documentació.

Per tant, hem hagut d'elegir un focus d'observació,(relació dels infants amb el material) i posar-nos en marxa!
Aquesta setmana hem realitzat les dues primeres sessions; aquestes han estat especialment manipulatives, on els infants ha pogut explorar, manipular i experimentar amb els diferents materials que hem posat a la seva disposició.
Els dos dies han estat genials! m'han encantat, ja que poder dedicar-nos exclusivament a observar allò que fan, ésmfantàstic, hem rigut, ens han sorgit imprevists, ens han sorprès....ha estat una experiència molt profitosa i que ens ajudat a veure quina és la realitat d'aquest tipus d'activitats, on el infant tenen total llibertat per emprar i experimentar amb el material.

Us posi un petit collage de les imatges de la primera sessió i ja us posaré més endavant fotografies de la resta de sessions.

1 comentario:

  1. Què xulu ESTEFI!!! Segur que ha estat tot un èxit!!! Qué original!!! besitos guapa!

    ResponderEliminar