martes, 27 de diciembre de 2011

3ª,4ª i 5ª sessió dels escenaris d'estretègies d'intervenció educativa

Després de 1 mes... tinc temps per dedicar un poc més a aquest bloc que intent dur al dia.


Com us vaig comentar a la meva darrera actualització, a l'assignatura d'estratègies d'intervenció educativa, vam realitzar un disseny innovador d'uns escenaris relacionats amb la temàtica del cafè, duits a la pràctica a l'escola de Francecs d'albranca. Avui us vull mostrar els tres últimes
sessions que van realitzar.

Dur aquest treball a la pràctica ens ha fet veure moltíssimes coses que alhora de programa prèviament mai pots preveure i ens ha donat l'oportunitat de viure i observar comportaments i actituds dels infants que han estat genials, sobretot aquelles actituds que mai ens haguérem imaginat que sorgirien del nostre projecte.

Dir, que fer aquest tipus de treballs és molt enriquidor encara que som conscients que no sempre podem dur tots a la pràctica per les diverses circumstàncies del centres i també el sobre esforç que han de realitzar aquests i també nosaltres. Encara així agraïm la col·laboració dels nombrosos centres que ens donen suport alhora de realitzar aquest tipus de propostes.

Aquí us deixo les darreres sessions!

Bon Nadal!!!!

A estudiar! comença la conta enrere.

4 comentarios:

  1. quina passada!!! que guapu que ha quedat!!! Sa presentació és xulíssima, com si fos un restaurant i tot!!! i lo de ses teles què és?
    Mua

    ResponderEliminar
  2. Vam fer els projectes d'escenaris amb na Cris i ho vam posar a la pràctica a les escoles.El nostre projecte era sobre el cafè tant de gra com el cafè mòlt, i vam fer dues primeres sessions més manipulatives-experimentatives i les altres dues més ambientals i a la darrera vam simular com si fos un espai tancat(en plan cova) amb unes projeccions d'imatges rupestres i les teles eren un element més de l'escenari que els hi feia com de laberint entre les dues teles laterals i l'espai on hi havia la taula i el panell on ells podien fer representacions artístiques.Va ser una passada!

    ResponderEliminar
  3. Waw Estefi!!! Us ha quedat de dalt de tot! Enhorabona! Segur que es fillets devien fer una xalada! I voltros de pas també!
    Un beso

    ResponderEliminar
  4. va ser una xalada!! la veritat que va ser molt guapo poder dur a la pràctica aquest projecte, i sobretot poder fer les observacions de na pusy, sobre el nostre propi projecte, ja que ens vam poder donar compte que a vegades planifiques mil coses, però quan observas atentament veus i ho poses en pràctica hi ha coses que penses que seran d'una manera i al final es totalment diferent.Ha estat una gran oportunitat,que les primeres setmanes ens va dur un poc de cul jejeje però estem molt contents de la feina que hem fet, a veure si alguna companya penjan els seus projectes hi va aver de molt guapus!

    ResponderEliminar